Afsejling

Vi kunne først komme ombord på vores skib Celebrity Summit kl. 13, så efter morgenmaden gik vi i stedet en tur rundt i den gamle by, og der fik vi os noget af en oplevelse. Der var nemlig en cirkusfestival i byen, og den startede med et stort optog med alle deltagerne, der bestod af grupper eller klubber, der havde noget at vise frem. Der var cyklister på enhjulede cykler, børn der kunne sjippe på alle mulige og umulige måder, den lokale judoklub, teatergrupper, jonglører og meget andet, og de var alle klædt ud.

Efter optoget optrådte de enkelte grupper rundt om på pladser og gadehjørner, så der var konstant underholdning i varmen. Vi så børneteater og jonglør, og det var meget flot, selvom vi ikke forstod et ord af det, der blev sagt.

Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail Image Thumbnail

Jette har fundet sin en ny favoritdrink, – en mojito, og jeg må indrømme, at den gør sig meget godt i varmen, selvom den ikke helt når en g&t. Vi tankede op på El Asador Restaurant, der også er et godt spisested, og her mødte vi et par, der til nu havde sejlet med Summit 25 gange, og som nu var på vej til den samme tur som os, selvom de lige havde været afsted i en uge.

Herefter oprandt tidspunktet, hvor vi skulle hente vores kufferter og begive os mod vores hjem den kommende uge. Det gik rimelig gnidningsfrit med at komme ombord, og så var det tid til lidt frokost og en kold øl i en af buffeterne.

Det er jo et stort skib, vi sejler med, så efter frokost gik vi på ”sight seeing”, hvor vi startede fra toppen, med sportsaktiviteterne og de store pools. At der er gengangere ombord fik vi hurtigt demonstreret, for i poolen med vand til knæene stod en gruppe fedladne, højtråbende mænd selvfølgelig med en øl i hånden. Lalandia for voksne.

Herefter skulle der pakkes ud, vi skulle ordne et par formaliteter, fordi vi stiger af, inden cruiset er slut og så var det tid til at nyde den flaske mousserende vin, vi havde fået til afrejsen. Vores Stateroom Attendant hedder Peryton og hans første opgave blev, at udskifte det store lagen/tæppe på sengen med to lette dyner.

Kl. 19:45 blev den obligatoriske evakueringsøvelse gennemført, hvor vi alle skulle begive os til vores forskellige opsamlingssteder i den store teatersal. Måske man har større chancer for at blive reddet, når man rejser på concierge class?

Aftensmaden serveres i to hold, og vi har valgt den sene seeting kl. 20:30 ved et 8-mandsbord. Vi skal de næste aftener spise sammen med to par fra Canada og et par fra Wales. Alle meget hyggelige mennesker, som vi nok skal få det rart med.

Vi havde på forhånd besluttet os for fisk til aftensmad, og vi lagde for med en rejecocktail med rejer selvfølgelig, Jette synes der var lidt få, melon, salat, koriander og lidt dressing. Til hovedret fik laks på to forskellige måder. Jeg fik et laksestykke med kartoffelmos, dampede grøntsager og hollandaise, mens Jette fik et grillet laksestykke med tomater og gulerødder.

Laksen var desværre lidt tør, men værst af alt så smagte kartoffelmosen af pulver. Ærligtalt lidt skuffende.

Til dessert fik vi henholdsvis solbærsorbet og creme brullé på italiensk vis. Det smagte udmærket.