Farvel til Celebrity Summit

At forlade skibet i utide er ikke helt let. Der skal udfyldes tolddokumenter, og så fik vi besked på, at vi skulle møde kl. 7:45 i skibet konferencecenter for at blive toldklareret. Det gik nu nemt, og så havde vi mulighed for efterfølgende at benytte skibets faciliteter, så det blev til morgenmad i restauranten.

Så var det definitivt tid til at sige farvel til vores hjem de sidste 6 dage. Jette synes, at jeg har været for kritisk i, hvad jeg har skrevet, men det har på ingen måde været min hensigt. Det har været et fremragende krydstogt.

Celebrity Summet er et dejligt skib i den rette størrelse og med et personale, der gør alt for, at du skal have det så godt som overhovedet muligt. Der er alle de faciliteter, der skal til, for at du kan nyde din ferie. Rengøringsstandarden er meget høj, og skibet fremstår meget velholdt.

Min kritik har alene drejet sig om restaurantens evne til at tilberede kylling og fisk, der er alt for tør. Det kan hænge sammen med en bekymring for, at passagererne skal få maveonde af ikke ordenligt steg kød. Og så bliver man i øvrigt også ofte mindet om, hvad det handler om for de involverede, nemlig at sælge luksusprodukter som diamanter, ure mv.

Celebrity Cruises kan absolut være dette krydstogt bekendt.

Efter landgangen tog vi en taxi/bus til hotellet, og hvis vi ville acceptere et værelse med en dobbeltseng, kunne vi få det med det samme, så det sagde vi selvfølgelig ja tak til.

Herefter var det tid til at indhente de forsømte strandbesøg, og vi henslæbte de næste timer i en liggestol i vandkanten og måtte selvfølgelig også en tur i bølgen. Vandet er dejligt varmt

Vores hotel er et strandressort, der ligger 4 km uden for Charlotte Amalie, så byture begynder og afsluttes med taxi. Vi fik kontakt til en taxichauffør, som gerne ville køre os til byen, men han skulle lige spise sin aftensmad først. Det begyndte at regne, mens vi ventede på, at han skulle spise færdig, men fik dog lov at sætte os ind i bilen, imens taxichaufføren færdiggjorde sin aftensmad.

På vores byrundtur kom vi tilfældigt forbi en restaurant, som vi havde læst om og gerne ville besøge. Meson Amalie er en spansk inspireret restaurant, og vi fik en dejlig sangria til Jettes Cesarsalat med hummer og min grillede bøf. Det er nogle enorme portioner man får, så man kommer uvægerligt til at levne.

Det har stort set regnet hele aftenen, men vi håber, at det frisker op til i morgen, hvor vi skal på en heldagstur til St. Jan.