Goebbelsk propaganda

Begrebet ”flygtninge” har over tid ændret karakter. Nu er ”flygtninge” blevet til en udefinerbar masse, som det gælder om at holde ude fra landet, og til dette formål har man indført grænsekontrol, regler om konfiskation af værdier, indkvartering af teltlejre, stramning af asylregler og familiesammenføringsregler mv., og som prikken over ”i’et” annoncerer man i udenlandske tidsskrifter om disse forhold.

Det er totalt glemt, at der bag de enkelte flygtninge ligger menneskeskæbner, mennesker der har måttet forlade deres land på grund af krig, ødelæggelse og tortur. Mennesker der med livet som indsats har bevæget sig til andre lande i håb om at de og deres børn kan få en bedre fremtid.

Det er tankevækkende, at en betydelig del af den danske befolkning har ladet sig forføre af en propaganda af goebbelske dimensioner. Der er tale om et værdimæssigt skred, som ingen havde forudset for bare få år siden, og som giver et ganske godt indblik i, hvordan det i 30’erne lykkedes nazisterne at voldføre den tyske befolkning.

(JyskeVestkysten 9. januar 2016)