Bevar DR som en licensfinansieret reklamefri radio/tv-station

Nu er licensen til DR igen oppe og vende, fordi Dansk Folkeparti vil skære meget betydeligt i DR’s budget. Det kan vel næppe komme bag på nogen, at netop Dansk Folkeparti vil beskære tv, der bare lugter lidt af kvalitet.

En uafhængigt drevet og licensfinansieret tv/radio-station er imidlertid vort eneste værn mod reaktionære ejere af tv-stationer, der ser det for deres opgave at formidle egne politiske budskaber, således som vi ser det i forhold til FOX og SKY News.

Det er vores eneste værn mod latterlige reklamer, der konstant afbryder den udsendelse, man er i færd med at se. Jeg er dødtræt af tv-reklamer. Når de toner frem på skærmen zapper jeg væk, og ofte ender det med, at jeg bliver hængende ved et program fra en reklamefri kanal.

Det er vores værn mod en konstant strøm af billige og underlødige underholdningsserier, som man stensikkert må kæmpe sig igennem, hvis man zapper tv-kanalerne igennem.

Endelig er en licensfinansieret tv/radio-station vores garanti for et alsidigt tv-udbud, der også indeholder programmer om kunst og kultur, litteratur, historie, samfundsudvikling og alle de andre smallere interesseområder.

Hvor finder man f.eks. kommercielle alternativer til DR 2 og DR K? Jeg kender dem ikke.

Lad os bevare DR som en licensfinansieret reklamefri radio/tv-station.

Skriv et svar